Velkommen 2019

Så blev det starten på år 2019. Dagen hvor Mac Donald har årets største omsætning, og fastfood bliver langet over disken fra de forskellige grilbarer og pizzarier i en lind strøm. Dagen hvor en stor del af den danske befolkning har tømmermænd, og de fleste flader ud på sofaen oven på julens og nytårs strabadser. Udenfor blæser en kraftig vind om kap med spredte brag fra fyrværkeri som ikke blev opsendt i går. Det er tid til at se tilbage på året som gik og reflektere over det man fik nået. Men isæt må vi bruge tide på at se frem. Planlægge hvad vi vil opnå i det nye år som bare ligger der ude og venter på os.

Jeg har brugt dagen på at tjekke campingvogne, træer og diverse løsdele som kunne have revet sig løs på pladsen. Men heldigvis har de store træer som pladsen er omringet af taget den værste vind, så der ingen skader af nogen art er opstået. Jeg var også nød til at tage en tur ned til Ejstrup Strand. Som så mange andre drages jeg af vesterhavet, især når det som i dag viste tænder. Jeg burde været stået tidligt op i morges, før det blev lyst for at lede efter rav. Sådan som jeg havde lovet mig selv at gøre, når pladsen var lukket for gæster, og jeg havde tid. Men det blev ikke denne gang, og jeg er sikker på der nok skal komme en storm mere, og blive mere tid til det. 

Når jeg som en dag som denne går rundt på en mennesketom plads, længes jeg efter sommer, sol og varme. Længes efter der igen kommer liv på pladsen. Vi er nu halvvejs i vores vinterlukning og om under 3 måneder vil de første gæster indfinde sig igen. 

De næste 3 måneder bliver heller ikke kedeligt. Vi skal have færdiggjort den store servicebygning. Vi går forhåbentligt i gang med at støbe gulv i denne uge.  Vores hjemmeside skal opdateres. Der skal laves aftaler med leverandører. En del træer skal fældes for at give lys og flere pladser skal udvides. Plus alle de andre småting som skal repareres, males og shines op inden den 29. marts. Hvor er det dejligt der er noget at rykke i. Planerne er lagt. Kan næsten ikke vente med at komme i gang med det nye år 2019.