Midtvejsfest

Denne uge er gået med at forberede til vores midtvejsfest. På Tranum Klit Camping syntes vi nemlig det er længe at vi ikke ser hinanden i de 6 måneder campingpladsen er lukket i vinterhalvåret. Derfor har vi startet den tradition, at vi omkring nytår mødes og hygger. Vi medbringer hver især en ret til fælles buffet.

Fastligger

Der blev hygget, snakket, grinet og spist af alt det lækker mad. Det er helt fantastisk så god en stemning der er blandt alle vores fastligger. Vi er alle meget forskellige. Bor forskelligt. Nogle i en lejlighed midt i byen, andre i hus på andet. Nogle er selvstændige, nogle pensioneret, andre offentligt ansat. Nogle har store nye vogne, andre små ældre modeller. Vi kommer fra det meste af Danmark, andre fra Tyskland. Nogle glæder sig til deres første sæson, andre er kommet her hvert år gennem de sidste 40 år. En ting har vi alle tilfælles: Vi elsker Tranum Klit Camping… Vii er vilde med naturen omkring os, duften af gran og skov fra de træer som omkranser hver enkelt plads. Lyden fra vesterhavets bølger. Vi bliver alle lige imponeret hver gang vi ser en hjort eller et rådyr gå gennem pladsen. Det er det som binder os sammen. Det er det fællesskab der gør at vi alle hilser på hinanden og hjælper hinanden. Stemningen og atmosfæren på pladsen er altid hyggelig. 

Man kan man hver især deltage i de arrangementer man finder interessante. Ingen ser skævt til dem som værner mere om privatlivet og ikke deltager i de sociale tiltag som pladsen tilbyder. Indretningen på de enkelte pladser som er omkranset af træer på 3 sider giver privatliv og mulighed for at være sig selv. Campere man for at møde andre mennesker, hygge på fællesarealerne er mulighederne rige. Ønsker man at kommer her for at lade op , nyde naturen og være sig selv er pladsen helt unik. Men en ting er sikkert, alle hilser på hinanden. Det er det som gør at vi på Tranum Klit Camping har verdens bedste fastligger. Vi glæder os til at se jer alle igen når vi åbner den 29. marts.