Familien i centrum

Familievenlige aktiviteter.

Ferie skal være meget andet end fri fra en travl og triviel hverdag. En god ferie skal skabe minder sammen med dem man holder af. Nogle af de ting vi oplever, glemmer vi hurtigt igen. Andre sætter sig fast og skaber minder for livet. Oftes er det de små ting vi laver sammen der gør en forskel. Oplevelser som vi sammen kan tale om på en grå efterårsdag. På Tranum Klit Camping er alle aktiviteter noget vi kan lave sammen. Hovedtemaet er naturen omkring os. Vi har ikke noget badeland, men vesterhavet i gåafstand fra pladsen. Ingen stor indendørs legeland. Men 2 legepladser og en hoppepude, der indbyder til leg og fysisk aktivitet. Og så må man klatre i træerne på pladsen. 

Det vi kan tilbyde er bæredygtige familieaktiviteter i og om naturen. COVID19 har ændret vores måde hvorpå vi er sammen. Derfor har vi tilrettelagt alle aktiviteter så vi kan være sammen hver for sig. 

Når vi går rundt på pladsen oplever vi ofte at børn har bygget noget kreative ud af ting de har fundet i naturen. Derfor ved vi at det er vigtigt at have tid til bare at være, tid til bare at finde på, tid til bare at lege. 

Verdensmål 3: Sundhed og trivsel er for os en vigtig faktor når vi planlægger aktiviteter på campingpladsen.  Men aktiviteter for os er ikke planlagte og skemalagte. Men tilpasset så i kan booke  eller komme forbi  receptionen når det passer ind i jeres planer. Vi har også større aktiviteter som samler fællesskabet, giver mulighed for nye venskaber. Men de er pt skrinlagte.

Alle aktiviteter foregår udenfor i den friske luft og den skønne natur vi er omgivet af. Vi mener at motion og samhørighed med naturen giver en indre ro og får kroppen til at slappe af. Vi giver dig mulighed for fordybelse i ting du slet ikke anede du interesserede dig for. 

Af aktiviteter der altid kan benyttes kan vi nævne:                                Minigolf, vandre- løbe- samt cykelturer, legepladserne, hoppepuden, sanseskoven, skattejagt, naturbingo, fodboldbanen. Det er også tilladt at klatre i de træer som er på pladsen.

Af aktiviteter der altid kan bookes:  Lån udendørs spil i receptionen som Vikingespil, kroket, have yatzy. Eller kig forbi og lån en krible krable kuffert, vand kikkert, rav-lygte, lej en cykel eller en mooncar. 

Derudover vil der være aktiviteter på udvalgte dage. Aktiviteter som også kan bookes for at sikre det er muligt at holde afstand. Vi kan blandt andet nævne: Vi tænder bålet og laver: pandekager, snobrød, hyldeblomst-kager, eller noget helt andet. Vi stabler eller maler på sten. Finder påskeæg.

Find dit indre barn frem og gå på opdagelse i naturen. Eller har du bare lyst til at ligge og kigge op i trækronerne er det også helt okay. 

 

Når vi igen må samles, åbner vi selvfølgeligt igen op for de sociale aktiviteter som vi alle længes efter. Vi glæder os til igen at kunne gå en tur med fakler til stranden og se solnedgang.  Samle urter og lave bjesk. Være sammen til standerhejsning, pinsefrokost, Sankt Hans og sommerfest. Alt dette og meget mere er vi helt sikre på snart kommer igen.