Ansvarligt brug og produktion

På Tranum Klit Camping går vi meget op i genbrug. Vi har blandt andet købt reolerne fra Blokhus turistbureau. De pryder nu i vores butik med brochure fra omegnen. De nyindkøbte borde-bænke sæt som er opstillet rundt på pladsen er udført i genbrugsplast. Udenfor receptionen har vi en gammel slagbænk som hvilebænk, til trætte vandre der kommer forbi til en kop kaffe og en is. Og sådan kunne vi blive ved.

I butikken  har vi oprettet et lille bibliotek. Her er bøger på både dansk, tysk, engelsk og hollandsk. Mange gæster kommer og bytter eller låner en bog. Vi elsker når en god historie kan læses mange gange. 


Vi sortere vores affald i 10 fraktioner. Og beder vores gæster sortere i 4 fraktioner. Vi håber at det i fremtiden bliver muligt for os at tilbyde vores gæster flere fraktioner. Alle som har spørgsmål er velkommen til at kigge forbi receptionen. Her tager vi selvfølgeligt imod alle pant flasker, gamle batterier, trygflasker.

Alt andet større affald som gamle møbler, grill osv beder vi vores gæster tage med på genbrugsstationerne, ganske som de ville gøre der hjemme. 

Det er ikke nok vi sortere vores affald. Vi skal også reducere de mængder affald vi producere. STOP MADSPILD er nemt og håndgribeligt. Derfor beder vi vores gæster om at bestille morgenbrød dagen forinden. Derved behøver vi ikke bage mere end det som bliver solgt. Vi sætter vare ned når det nærmere sig udløbsdatoen. Derved har vi reduceret forbruget af madvarer, og smider i dag næsten ikke noget mad væk.