Årets første messe

Godt nytår til alle som læser med på denne blog om livet på Tranum Klit Camping. Jeg har lovet mig selv, at i år vil jeg give den mere tid. Berette om stort og småt. Give jer læsere et indblik i hvordan livet på en campingplads også kan være sjov og hektisk i vintermånederne. Hvordan vi forebereder os til den kommende sæson. Efter at have ligget underdrejet med sygdom årets første uge, fik vi for alvor travlt med at gøre klar til Camping 2020 i Gigantium. Onsdag aften fældede vi de birketræer som stod alt for tæt på den røde servicebygning, for jeg havde en plan. Banner, T-shirts, messetæppe osv var bestilt. Her vil jeg lige indskyde at jeg igen lover mig selv at få det hele bestilt i godt tid, så jeg ikke som denne uge går med lidt sommerfugle og tænker: Når det hele nu at komme inden torsdag. Men også denne gang nåede det hele at komme og vi blev klar inden tid. Måske derfor lærer jeg ikke at være lidt tidligere ude. Nå men jeg nærmere mig snart de 50, måske det er noget som kommer med alderen. Onsdag aften blev bilet læsset med alt fra birkestammer, sommerhatte, slik, chokolade og meget meget mere. Torsdag inden vi kunne begynde med det store konstruktions arbejde, var vi lige et smut forbi Råt og Godt – Et værksted i udvikling. Vi købte nogle skønne strandstole. Det er et helt fantastisk værksted. Bare stemningen når man træder ind, emmer af ro og glade mennesker. Deres motto er: Fordi mennesker og materialer fortjener en chance til!Og det syntes vi er helt fantastisk. Vi håber ikke det bare bliver ved disse strandstole. Vi ar snakket om hvordan vi på campingpladsen kan bruge dem og deres materialer i fremtiden. Vi glæder os meget til at samarbejde med dem i 2020.

Torsdag efter vores lille udflugt ankom vi Gigantium. Med birkestammer, skruer og banner klar…. gik Thomas i gang med at save og skrue. Og sikke et fantastisk resultat han kom frem til. Bannern blev sat på og og vi var klar med alle de små ting som skulle give stemning og symbolisere alt det vi kan på Tranum Klit Camping: Ro, natur, rigt dyreliv, tid til fordybelse og fik jeg skrevet RO!!! 

 

Hele fredag, lørdag og søndag stod vi klar til at tage imod alle de skønne mennesker som kiggede forbi vores stand. Vi er rigtigt glade for at det tegner til, at flere og flere vælger natur oplevelser, og tid til fordybelse, frem for arrangeret aktiviteter med en masse indhold. Vi vil på Tranum Klit Camping i 2020 sætte langt mere fokus på bæredygtighed, de 17 verdens mål og aktiviteter med tid til fordybelse for hele familien. Vi mener nemlig også at børn har brug for tid til ro, tid til at mærke jorden og opleve det rige dyreliv der er på, og omkring pladsen. Vi har ingen bade- eller legeland… Men her må der bygges huler og klatres i træer. Lige som vores nye legeplads er bygget til fysisk udfoldelse og til kreativ tænkning. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *