Året der gik del 4

Så blev der fest… Selvom vi værner om stilheden og privatsfærden der er så rigeligt af på Tranum Klit Camping i hverdagen, så udnytter vi også hver lejlighed vi kan finde, for at holde en lille fest. Vi nyder af at komme hinanden ved og feste i hyggeligt selvskab. 

Vi starter året med standerhejsning. Det er lidt en kold fornøjelse den 1. april at stå ude ved flaget, så vi skynder og at krybe ind til en kop kaffe med rundstykker og en lille spids til at varme sig på. I år var det en helt særlig oplevelse og opbakningen var enorm. 

Sankt Hans aften var det igen tid til at mødes, denne gang omkring bålet. Rigtigt mange var mødt op til pølser, øl og rundbold, det var en rigtigt hyggelig og sjov aften. 

En tradition som vi kunne fornemme ikke måtte gå i glemmebogen var sommerfesten. Derfor havde vi linet op til den helt store spansk inspireret  grissefest. Sangria, helstegt pattegris, tilbehør og fadøl fra anker. Der blev sunget, danset og hygget til den lyse morgen. Det er helt fantastisk hvordan sådan en fest kan få snakken til at gå i mange dage efter. En ting er sikkert og vist, sommerfesten er til for at blive. Hvad temaet så bliver næste år bliver spændende at se.

Som året gik på hæld og det var tid til at sige tak for denne sæson, fyldes “laden” igen med trofaste fastlæggere som var med til at skabe en hyggelig sammenkomst. Anders havde lavet gullashsuppesuppe vi alle kunne varme os på denne efterårsdag. En dejlig afslutning på en forrygende sæson.

Da vi nåede hen i december var det tid for en ny tradition på Tranum Klit Camping. Selvfølgelig afholdte vi en julefrokost for alle “nye og gamle” fastlægger. Fra nær og fjern, ja selv campister fra Vejle kom strømmende til med julemad og julehumør for at hygge. Bordet var dækket, julemaden duftede og en ny tradition blev skabt på vores alle sammens campingplads. Gennem hele året har vi oplevet et engageret  hold trofaste fastlæggere. Her er højt til himlen og plads til alle.