Året der gik del 3

Den første tid i vores nye tilværelse, som værtspar på denne skønne campingplads, gik med at lære de trofaste fastlægger at kende. Mange kommer fra nærområdet, men lige så mange kommer langt fra. Fra midt- øst- og syd Jylland, helt ned til Bünde i Tyskland kommer fastlæggere for at nyde naturen, roen og vesterhavet. Vi erfarede hurtigt at de var en flok engageret campister. Altid hjælpsomme og overbærende i denne for os nye verden. 

Som frosten forsvant og foråret gik over i sommer, kom der for alvor gæster til pladsen. Der kom enlige, familier og folk på cykel med deres telt. De kom for at være et med naturen, en enkelt havde brug for et sted at hvile og lade op på vej fra Berlin mod Island. Andre ankom i store autocamper, udstyret med alverdens luksus. Mange kom med deres campingvogn, slog sig ned i længere tid. Cyklede og kørte ud i nærområdet. Gik lange ture for at opleve det rige dyreliv som Tranum Klit Plantage byder på. Sommeren var lang, tør og varm så mange nød den korte afstand til en kølig dukkert i det forfriskende vesterhav. 

Gæster fra store dele af europa kiggede forbi. En enkelt familie fra Miami Florida havde også valgt at holde deres ferie hos os. Alt fra seje motorcykler, røde Ferrarier, veteranbiler, store lastbiler, cykler, nye campingvogne, retro vogne. Alle kom for at nyde deres ferie her på Tranum Klit Camping i rolige omgivelser i læ under fyr, gran og eg.